dijous, 19 de setembre del 2013

David Bowie

Aquest és el cantant del qual us parlava aquest matí, i del qual us he dit que té un ull de cada color. Doncs bé, he fallat en una cosa però he encertat en una altra. Tot i que aparentment els ulls són de diferent color, doncs no és del tot així: els dos són blaus, però en un la pupil·la se li va dil·latar de manera permanent, la qual cosa fa que sembli de color més fosc que l'altra. El que he dit bé és que això li va passar en una baralla quan tenia 15 anys; va rebre un cop de puny a l'ull, que li va provocar que la pupil·la se li dil·latés de per vida.

  

I aquest és un vídeo d'una de les poques cançons que m'agraden d'ell, que canta juntament amb Mick Jagger, cantant dels Rolling Stones: 

7 comentaris:

  1. Que chuluu el video ! Mola! I les fotos es nota molt que sson diferents els colors dels ulls

    ResponElimina
  2. tampoc la veritat es que no esque sigui una diferencia tan gran com les dels gats pero bueno mola molt eeeh es veritat tens rao joaquim no m'agrada ni la canço ni el video

    ResponElimina
  3. En Mick Jagger, dels Rolling Stones. No et sona una cançó de no fa gaire titulada "Moves like Jagger"? Doncs es referia a ell.

    ResponElimina
  4. la britat es que no m'agraden gens les cançons ni el video aa i joqim la pupila no se li fica petita del ull bofatat??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que sí, però en estat normal, la seva pupil·la està més dil·latada de l'habitual.

      Elimina