dimecres, 23 d’abril del 2014

Sant Jordi - Teatre

Les fotos del teatre que hem fet els profes per la tarda:

9 comentaris:

  1. A mi m'ha encantat la representació que heu fet. Esteu fets uns artistes. L'any vinent podeu anar a Hollywood. I si guanyeu l' Oscar espero que us enrecordeu de nosaltres. Je, Je, Je ☺

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sembla que si em dediqués al teatre, passaria molta gana... no se'm dóna gaire bé.

      Elimina
  2. jejejejej a mi tsmbé m'ha encantat aquesta obra a més a més meu fet riure fins a plorar pero en veure a tu i la montse junts de rei i reina me partit de riure i tambe com cridaves al cristian: aquest es el meu territori i jo mano..!!!!jjejejejejejje bueno lo important es que ens ho hem passat molt bé!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home! Però a qui se li acudeix desafiar al rei i no fer cas del que diu!!!!!!!!!!!

      Elimina
  3. oooh k guapoo el reii!!! jejejjejej

    ResponElimina
  4. me ha encantat jo m'esperaba una sorpresa pero no m'esperaba per res una cosa aixins a sigut superrrrrrrrrrrr divertiiiiiiiiiiiiiiiitt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (no ha pogut ser millor)

    ResponElimina
  5. i a tothom no ho se pero ami me ha sorpres el dominic s'ha esforçat molt!!!!!!!! felicitats per tothom pero en concret per tu joaquim i per en domenic

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que tothom s'ha esforçat per tal que sortís bé. N'hi ha que se'ls dóna millor, com a la Paqui, la Núria... ja es veu, i d'altres que fem el que podem (també es veu, jeje).

      Elimina