dijous, 13 de març del 2014

Et trobarem a faltar!!!

És una llàstima que hagis de marxar sense poder acabar el curs amb nosaltres. Has sigut un gran alumne i un excel·lent company i estic segur que tothom et trobarà a faltar. Et desitjo el millor, t'ho mereixes. 


4 comentaris:

  1. Mamadou espero que no t'importi que escrigui aquestes paraules. Són per a tu. Maria m'ha demanat que mirés amb ella l'entrada que t'ha fet en Joaquim al blog. Les dues juntes ens hem emocionat. I l'he demanat si podia escriure't algunes paraules. Et desitjo que en la nova etapa que comences juntament amb la teva família siguis i sigueu molt feliços. I, sobretot, que tots els teus somnis es facin realitat perquè t'ho mereixes. Maria m'ha explicat que sempre has estat molt bon company. Ah! Com que també m'ha dit que jugues molt bé al futbol quan et facis famós et vindrem a demanar un autògraf tot i que ja li has fet a Maria un. Però jo voldré un per mi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per les teves paraules, Isabel. Segur que a en Mamadou li farà il·lusió de llegir-les!

      Elimina
    2. Be, jo l'he dedicat unes paraules en una altre entrada. Pero, poc puc dir l'unic que ho dic y o seguire repetint es que siguis feliç, aixó es el millor que et puc desitjar!

      Elimina
  2. mooooooolt xuulo el vidio i fins i tot cap al comencament en la foto del autocart de l'Adria i en MAMADOU em sembla que hi ha la seva mare

    ResponElimina